(Regelmatig) vindt er een overleg/informatieuitwisseling plaats met een fractie/commissie. Doel hiervan is nadere kennismaking en het houden van oriënterende gesprekken over actuele onderwerpen. De agenda wordt in de regel door beide partijen bepaald.

Meer informatie over commissievergaderingen: https://www.gemeenteraademmen.nl/vergaderingen.html

 

AGENDA

Bijzonderheden:

UITNODIGING CDA FRACTIE:

Op ma. 26-02-2018 van 13.30 – 15.00 uur nodigt de CDA fractie de diverse overlegpartners uit voor een jaarlijks overleg, met inbreng van eigen agendapunten. Het overleg vindt plaats in kamer C4.07. De bijeenkomst wordt bijgewoond door Wessel, Joke, Freek en Mariet. Lees meer….
Van het CDA zullen aanwezig zijn de fractievoorzitter en lijsttrekker Auke Oldenbeuving, Theo Gerth, Frouke van Wieren, Bennie Schulte (mogelijk ook met zijn KBO pet op) en mogelijk ook wethouder Robert Kleine (hangt een beetje van zijn agenda af daar kan zomaar ineens iets opdoen).

Op wo. 21 februari 2018 om 20.00 uur  organiseert Zorgbelang Drenthe in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen het Drents verkiezingsdebat gezondheid & zorg in het gemeentehuis te Hoogeveen. Tijdens dit debat gaan twee panels, een vanuit het politieke spectrum en een deskundigen-/burgerpanel, met elkaar in discussie over drie onderwerpen: jeugdzorg; ouderenzorg en een inclusieve samenleving. Debatleider is Johan Baltes. Voor meer informatie: klik hier….  of PFD format. Vanuit de SRE zijn hier geen leden naar toe geweest.